Skip to main content

Låt oss vara med från början

Vi vill vara med så tidigt som möjligt i processen. Då kommer du spara tid och pengar i slutändan.

Vi har en enkel men viktig grundprincip:
Förarbete är som det heter. Det ska göras innan.

Vid maskinen ska det köras optimalt. Får vi till exempel vara med innan verktygsframtagningen, då kan vi med hjälp av simuleringar av tillverkningsprocessen undvika många problem och undvika kostsamma justeringar av verktyget i efterhand.

Vi försöker överhuvudtaget vara en aktiv och innovativ partner som är med från början i våra kunders utvecklingsprojekt.

Anlitar du oss ser vi gärna att vi får jobba tillsammans med leverantör, konstruktör, verktygsmakare och kund. Vi vet om betydelsen av att ha ett brett och transparant samarbete. Det är tillsammans med dig vi jobbar fram förutsättningarna och lösningarna.

Oavsett om det rör sig om bäst lämpade materialet, verktygsutformningen eller tillverkningsprocessen.

Oavsett om du behöver en projektledare eller tekniker i en komplicerad industriell process, hjälp med att ta fram verktyg och prototyper, eller kanske konstruktionsstöd, då har vi på Vettebrands kunnandet och kommer göra allt vi kan för att göra dig nöjd.

Tillsammans med kunden och vår erfarenhet från mängder av avancerade projekt och processer, så tar vi fram det som är rätt för just ert behov.

Med den erfarenheten och kunnande som vi tar med oss in i nya uppdrag blandat med vår energi, nyfikenhet och målmedvetenheten så skapar vi möjligheter.

Vi gör allt för att förstå ditt problem eller det du söker efter.

Vårt arbetssätt är att bli er förlängda arm där vi tillsammans tar fram ert företags bästa. Här är inget statiskt och fixerat inom begränsade rum, då vi ser möjligheter och lösningarna och det sitter i samarbetet mellan dig och Vettebrands.

Vi har en mycket hög kunskap inom processindustrin både genom teori och tekniska faktorer som kan påverka i en industriell process. Vi är väl bekanta med de praktiska steg och beslut som behöver tas när man till exempel tar fram en prototyp, en ny produkt eller en ny plattform. Det gör att vi kan stötta dig på bästa sätt.

Dessutom har vi stor internationell kunskap och bredd i vår personalstyrka vilket vässar oss ytterligare som konsult.

Tveka inte att kontakta oss för att lyssna mer om hur vi kan hjälpa er. 

Kreativ produktutvecklare

Kent

Tel +46(0)70 520 69 02
kent@vettebrands.se

  • Lugn
  • Specialkunskap om plastprocesser
  • Kunskap om produktionsprocesser
  • Noggrann
  • Kunskap om hela kedjan, utveckling till produktion
Kreativ produktutvecklare

Christian

Tel +46(0)70 343 55 80
christian@vettebrands.se

  • Starkt marknadsfokus 
  • Stresstålig – Ansvarstagande 
  • Erfarenhet av idégenerering, problemlösning och patentfrågor